proffit-functional-fitness-08 image5 image6 image7

 

Het is een kleine moeite om winst te boeken op uw conditie en gezondheid.

 

Het is een kleine moeite om winst te boeken op uw conditie en gezondheid. Bij Proffit werkt u hier met plezier aan. Proffit biedt niet alleen allerlei fitnessmogelijkheden, maar ook sportmassage en dieetbegeleiding.

 

Fitness

Fitness omvat een veelheid aan sporten en oefeningen waarmee u uw conditie kunt verbeteren. Ook kunt u oefeningen doen gericht op vetverbranding of versterking van uw spieren. Proffit biedt totaalfitness, 60 plus fitness, vrije fitness en begeleiding bij klachten. Vanzelfsprekend is er een vakkundige begeleiding, zowel bij concrete oefeningen als bij de voortgang op lange termijn.

 

Sportmassage

Sportmassage kan een handige manier zijn om klachten te verhelpen. Proffit kan u hierbij helpen. Meer informatie >>

 

Afvallen of aankomen

Bij Proffit kunt u op een verantwoorde manier afvallen. Daarvoor is een programma van twaalf weken ontwikkeld.

 

"Meten is weten"

Nieuw bij Proffit is "Meten is weten". Test uw echte huidige conditie en laat dit de basis zijn van gefundeerd trainen. U doet een uitgebreide test, waarbij wordt gekeken naar lichaamssamenstelling, bloeddruk, hartslag in rust, spierkracht, vochtpercentage, spieruithoudingsvermogen en lenigheid. Deze test worden op speciaal daarvoor gereserveerde data gehouden. Uit uw test volgt een zeer gedetailleerd persoonlijk rapport. Hierop worden uw verdere trainingen gebaseerd.

 

Galileo Kantelplaat

Vibratietrainingen met de Galileo Kantelplaat zijn anders dan trainingen met andere trilplaten. U staat op een plaat die licht kantelt, zodat het lichaam steeds moet reageren. Afhankelijk van de frequentie spannen de spieren meer aan of ontspannen ze juist. Met vibratietrainingen verbetert u onder meer uw fitheid, kracht, balans en lenigheid. Hoewel het lijkt alsof u weinig doet, zijn de spieren hard aan het werk. Een korte training is daarom al effectief.

 

Zakelijk

Proffit richt zich niet alleen op particulieren, maar ook op de zakelijke markt. Daarvoor is de site Vitaal Op Werk in ontwikkeling. Voor meer informatie over de mogelijkheden die Proffit voor uw bedrijf heeft, neemt u contact met ons op.